RKS XS35 Pro Elektrikli Bisiklet Nasıl, Alınır Mı? Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Türkiye’nin en büyük elektrikli bisiklet üreticilerinden bir tanesi olan RKS’nin XS35 Pro model elektrikli bisikleti nasıl ve alınır mı sorularına yanıt arayacağız. Ayrıca RKS XS35 Pro elektrikli bisiklet teknik özellikleri, inceleme ve kullanıcı yorumuna yer vereceğiz.

Son zamanlarda elektrikli bisikletler oldukça popüler olmaya başladılar. Eskiden benzinli mobiletler kullanılırken şuan elektrikli bisiklet daha fazla tercih ediliyor. Bunda ekonomik, çevreci ve daha sağlam olması büyük rol oynuyor. Türkiye’de piyasada çok farklı markalarda elektrikli bisiklet modelleri bulunuyor.  RKS ise ülkemizin en çok satılan elektrikli bisiklet üreticisi markalarından bir tanesidir. Bim markette satılan RKS XS35 Pro elektrikli bisiklet uygun fiyatı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 

RKS XS35 Pro Elektrikli Bisiklet Nasıl ve Teknik Özellikleri Nelerdir?

Teknik Özellikleri: 350 watt gücünde muhteşem güçlü bir motoru bulunuyor. 36V 10.4 Ah bataryası ile uzun mesafe gidebiliyorsunuz. Ayrıca çıkartılabilen bataryası sayesinde evde şarj etme imkanı sunuyor. Maksimum hızı yasal prosedür gereği 25 km/s ile sınırlandırılmıştır. 45-60 km menzili ile uzun sürüşler yapabiliyorsunuz. Ön ve arka amortisörleri sayesinde konforlu sürüş imkanı sağlıyor. Sağ fren kolunun üstünde LCD gösterge var. Ayrıca gidonun tam orasında yine hız, sıcaklık, şarj süresi ve bir çok parametreyi gösteren ikinci bir LCD gösterge var. Disk fren sistemi oldukça güçlü ve güven verici. IPX5 seviyesinde suya dayanıklılığı var. Yine elektronik aksamı suya dayanıklı kaplama ile yapılmıştır. 20″ jant büyüklüğü ve kalın havalı tekerleri vardır. Arka tarafında insan, ön tarafında ise yük taşıma sepeti vardır. Shimano 7 vites ile donatılmıştır. Şarj süresi 0’dan %100 seviyesine 5-6 saat kadar sürmektedir. Taşıma kapasitesi ise 150 kg olarak açıklanmış. RKS XS35 Pro elektrikli bisiklet, teknoloji olarak en gelişmişlerinden bir tanesi.

İlginizi Çekebilir:  Salcano Marina Bafang Elektrikli Bisiklet Nasıl, Alınır Mı? Kullanıcı Yorumları

Sizler için aynı model’in yeni çıkardığı RKS XS75 Premium Elektrikli Bisiklet ‘i de inceledik. Linkten ulaşabilirsiniz.

RKS XS35 Pro Elektrikli Bisiklet Kullanıcı Yorumu

Benim evim ile iş yerim arası git gel 20 kilometre mesafede. Ayrıca Ankara’da yaşadığım için yollar oldukça yokuşlu. Bu sebeple menzili uzun ve güçlü motora sahip bir elektrikli bisiklet almak istiyordum. RKS markasını zaten biliyorum. Bim markete uygun fiyatlı geldiğini gördüğüm için RKS XS35 Pro elektrikli bisiklet aldım. Servisinde kurulum yapıldıktan sonra kullanmaya başladım. Ben 90 kilo ağırlığa sahibim. Kullanmaya başlamadan önce yokuşlarda çekmez diye bir korkum vardı. Ancak 350W gücündeki motoru muhteşem performans sergiliyor. Hemen her yokuşta pedal desteğine ihtiyaç duymadan çıkabiliyor. Hatta bazen arkama 30 kilo çocuğumu oturtuyorum yine de bana mısın demiyor. Frenleri çok güçlü ve güven veriyor. En yüksek hızda giderken bile giderken ani frenleme yaptığımda kısa mesafede duruyor. Bir keresinde şiddetli bir yağmur yağmıştı. Su birikintisinden geçmem gerekiyordu. Dizlerime kadar gelen sudan geçtim ama bir şey olmadı. Sürüş sırasında sele süspansiyon sistemine sahip olduğu için oldukça konforlu yolculuk sağlıyor. Çukurlardan geçişlerde en az seviyede hissettiriyor.

İlginizi Çekebilir:  Elektrikli Togg T10X Nasıl? Alınır Mı Kullanıcı Yorumları

RKS XS35 Pro Elektrikli Bisiklet Alınır Mı?

Almadan önce diğer elektrikli bisiklet fiyatlarına bakın ve sonra tercihini kullanın. Bu paraya bu güçte alabileceğiniz en iyi ürünlerden bir tanesidir. RKS servisleri tüm Türkiye’de bol olduğu için olası bir arıza durumunda yedek parça ihtiyacınızı kolayca karşılayabilirsiniz. Ben Bim’den çok uygun fiyata aldım. Size de tavsiye ediyorum. Fiyat Performans olarak baktığınız zaman en iyilerinden bir tanesi. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

“RKS XS35 Pro Elektrikli Bisiklet Nasıl, Alınır Mı? Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri” üzerine 8 yorum

  1. bende jeep rx5 var bu bisiklet ile aynı bikaç fark dışında. motorları tamamen aynı. rx5 bir şarjla 35-40 km menzil gidiyor o da en yavaş hızda (11-12 km hız) ve hiç pedal çevirmeyip sadece el gazıyla gidersem oluyor. ayrıca yaşadığım yer düzlük, yokuş çıkarsam menzil düşecektir. pedal desteğiyle kullanırsam menzil uzayacaktır. bu bisiklette de menzil tahmin ediyorum ayak desteğiyle en düşük hızda 45 sadece el gazıyla 35-40 civarı olacaktır. jeep'ten çok memnunum bu bisiklette jeep'te en çok şikayet ettiğim orta amortisör de koymuşlar tümseklerde jeep'ten daha konforlu olacaktır. tavsiye ederim kaçırmayın fiyatı da uygun sayılır.

    Yanıtla
  2. Daha piyasaya çıkmadan nasıl kullandım diyorlar anlamış değilim. Xs35 PRO benim bildiğim kadarıyla yeni bir bisiklet. İlk defa bim satıyor.

    Yanıtla
    • RKS Ürünleri almak paranla sıkıntı satın almak demektir. Fiyat çok ucuz kalite yok , servise gittiğinde servis destek veremiyor, parça desen günlerce gelmiyor , paranla nakit yedek pil istesen göndermiyor servise gidin diyor servis ise sipariş verse ürün gelmiyor. Kısaca ülkede ki kanun boşlukları üzerinden kazanç sağlayan bir firma. Tüm bunlara rağmen almak isteyene diyecek bir söz yok.

      Yanıtla
  3. Sen ne biçim yalan atın yau dün darıldı ne zaman çocuğunu bindirdin ne zaman öyle bir yağmur yağdı da haberimiz olmadı lan insan biraz kişilik sahibi olur ayıptır hakını kandırıyorsun

    Yanıtla
  4. RKS kalite olarak çok iyi bir bisiklet ama servis bakımından beş para etmez kendisinden alınmayan bisikletler için 10 gün ötesine istemeyerekten gün atıyorlar internetten aldığım bir firma ise geri dönüş konusunda bir türlü cevap vermiyor bence RKS gibi bir firmanın bayilerini bir çek etmesi lazım

    Yanıtla
  5. Özellikle RKS ürünlerinde bu ikinci yanılgım ve hatam ! Öncesinde jeep RX5 aldım batarya ve beyin sorunu yaşadım sözde servis var ya zerre çözüm bulamadım. Resmen baştan aşşağı kalitesiz işçilik ve malzeme. Bunu da yine fiyat uygunluğuna kapılarak aldım ama resmen paramı sokağa atmış oldum. Sorun yaşadığınız da RKS çözüm üretmiyor bizleri servise yönlendiriyor ve paramızla bize malzeme satmıyor. Servisler dediği yerlerinde zerre çözüm ürettiği yok. Kısaca ucuz diye alıp paramızı çöpe atıyor ve çözümü ise kendi imkanlarımızla yapmaya çalışıyoruz. TÜRKİYE de yasal boşluklar çok ve bunun üzerinden para kazanan firmalar bunlar. Büyük firma milletine destek olur kandırmaz ve çözüm üretmekten uzak hareket etmez. RKS ürünlerini almak hayal kırıklığı. Bu firma gelişmiş bir ülkede olsa yaptıklarından aldığı cezalarla ya kapanır ya da kalitesini arttırmak zorunda kalırdı. Bir daha RKS ürünlerine yaklaşmam. Verdiğim parayı da helal etmiyorum…

    Yanıtla

Yorum yapın

error: Bu siteden içerik kopyalamak yasaktır.